Concurs de Dibuix Sant Jordi


L’ Associació de Comerciants “Ca n’ Oriac Comerç”, organitza un Concurs de Dibuix Infantil per la Diada de Sant Jordi, en el mCartel Sant Jordi 2017OKarc d’ actuació del Projecte de Dinamització de Ca n’ Oriac a Sabadell, i que compta amb el suport de l’ Ajuntament de Sabadell i la Generalitat de Catalunya.

1.TEMA

La Diada de Sant Jordi.

2. TÈCNICA

La tècnica és totalment lliure; llapis, ceres, aquarel·les,…..

3. PARTICIPANTS

El concurs és obert a tots els infants de fins a 12 anys de Sabadell, i constarà de 3 Categories per participar:
1a. Categoria: Edats de 3 a 5 anys.
2a. Categoria: Edats de 6 a 8 anys.
3a. Categoria: Edats de 9 a 12 anys.

4. CONDICIONS DE PRESENTACIÓ

Cada participant només podrà presentar un únic dibuix. Cal que les obres siguin originals, inèdites i no premiades en altres certàmens o concursos.

El dibuix es presentarà en format DIN A4 (21 x 29,7 cm), indicant en el revers el nom i cognoms de l’ autor/a, data de naixement, número de telèfon de contacte i l’ adreça electrònica, així com el nom i cognoms del pare o mare.

Presentació: Els dibuixos s’ han de portar a les botigues associades participants en la promoció, conjuntament amb una autorització signada, (Annexe I). El termini de presentació s’ iniciarà el 17 d’abril de 2017 i finalitzarà dia 1 de març de 2017 a les 12.00 h.

Per ètica professional l’organització no donarà per vàlids els dibuixos presentats per fills o filles dels titulars dels establiments.

4. JURAT

El jurat estarà format pels membres de la Junta Directiva de Ca n’ Oriac Comerç i la dinamitzadora de l’ Associació. El jurat valorarà els dibuixos presentats i en seleccionarà 1 premiat per cada categoria, i un segon i tercer de cada categoria als quals s’ obsequiarà amb un premi simbòlic.
El veredicte del jurat es farà públic a la nostra web: www.canoriaccomerc.cat a partir del dia 02/05/17 i es comunicarà per telèfon o correu electrònic a la persona guanyadora.
El veredicte del jurat serà inapel·lable. El jurat té la potestat de declarar desert el concurs.

6. PREMI

El premi per al dibuix guanyador de cada categoria serà 1 tablet (Marca: DENVER TAQ-10172MK3 10.1″ QUAD CORE 8GB 1GB ANDROID 5.1 ). I un premi simbòlic per als 2ons i 3ers. de cada categoria. Tots els premis seran escollits per l’ organització.
El lliurament dels premis es realitzarà el dia 05/05/17, en els establiments comercials on els premiats haguessin deixat el seu dibuix.

7. DRETS SOBRE LES OBRES

La participació en el present concurs implica la cessió a Ca n’Oriac Comerç dels drets de publicació, difusió, reproducció, distribució i transformació sobre les obres presentades que s’ han previst en la legislació sobre propietat intel·lectual, a través de qualsevol mitjà, sempre esmentant el nom i cognoms de l’ autor/a.

Els dibuixos presentats no es retornaran i quedaran en propietat de Ca n’Oriac Comerç, reservant-se el dret de publicació i difusió per qualsevol mitjà que cregui oportú, esmentant sempre el nom i cognoms de l’ autor/a.

8. EXPOSICIÓ

Els dibuixos presentats podran ser exposats a la web de Ca n’Oriac Comerç; www.canoriaccomerc.cat i a la seva pàgina de facebook.

9. DOCUMENTACIÓ ADJUNTA

Per participar en el present concurs de dibuix infantil és imprescindible que s’ acompanyi el dibuix amb una autorització legal (Annexe I) firmada conforme s’ autoritza la participació del menor i s’ accepten les bases del mateix, pels pares o els tutors legals.

10. ALTRES ASPECTES

La presentació al concurs implica l’ acceptació total de les bases. Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta per la Junta Directiva de l’ associació de comerciants i obligadament acceptada per les persones participants.

Cessió Dades Personals Participants: De conformitat amb l’ article 5 de la LOPD de 15/1993, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’ Informem que les imatges i les dades recollides formaran part d’ un Fitxer propietat de l’ Associació de Comerciants Ca n’Oriac Comerç amb CIF g-58877218, amb la finalitat de publicitar la promoció en la qual participen i mantenir-lo informat sobre els serveis i activitats que oferim, les ofertes i promocions comercials de les que pot gaudir, així com enviar-li comunicacions mitjançant el nostre butlletí electrònic. Vostè, com a interessat pot exercir el seu dret d’ accés, cancel·lació, oposició i rectificació de manera gratuïta a l’ adreça Av. Matadepera, 24 – 08207 Sabadell, o bé al correu electrònic info-canoriaccomerc.cat.

Aquestes bases restaran dipositades a la seu de l’ associació de comerciants, estant a la disposició de la clientela, dels establiments adherits a la campanya que les sol·licitin i també es donaran a conèixer a les persones participants en el concurs mitjançant la web de l’ Associació: www.canoriaccomerc.cat.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *